Структура на управление

Управителният съвет на БАКЕП се състои от 7 души, ръководни кадри на утвърдени консултантски компании, подбрани на принципа на всеобхватност и разнородност в сферата на приложение на европейските програми, с цел адектватно и обективно взимане на решения и предприемане на действия, касаещи всички членове на БАКЕП, функционирането на Асоциацията и постигането на заложените й цели в краткосрочен и дългосрочен план. УС на БАКЕП представлява Асоциацията и защитава нейните интереси. Задълженията и правата на УС на БАКЕП са подробно разписани в чл. 21-24 на Устава на Асоциацията.

Председател на Управителния съвет

Кристина Христова Цветанска

Кристина Цветанска
(Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)
Изпълнителен директор на
ЕЛАНА ИНВЕСТМЪНТ АД
(http://www.elana.net)

Заместник-председател на Управителния съвет

Ангелина Добрева Добрева

Ангелина Добрева
(Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.),
Управител на
АДЕКУМ ПРОЕКТИ ЗА РАЗВИТИЕ ЕООД
(http://addproekti.com)

Членове на Управителния съвет на БАКЕП:

  • Емил Дърев (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.), Управител на ВОКА КОНСУЛТ ООД (http://www.vocaconsult.com)
  • Деница Николова (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.), Управител на ИЮ КОНСУЛТ ООД (http://www.euconsult.bg/)
  • Теодора Овчарова (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.), Изпълнителен директор на ЕЛАНА ИНВЕСТМЪНТ АД http://www.elana.net
  • Теодора Павлова(Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.), Управител на Интеладвайзърс ООД (http://www.inteladvisers.com/)
  • Веселина Господинова(Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.), Управител на ПроАктив Тийм ЕООД (http://proactive-team.com)

Контакти


Българска Асоциация на Консултантите по Европейски Програми София 1756, ул. Лъчезар Станчев 5, Sopharma Business Towers, сграда Б, ет. 12
Работно време: 8:30 - 17:00


Ралица Петкова

Координатор на БАКЕП
Телефон: +359 2 810 00 71
Мобилен: +359 884 200 564
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies)